κουφωματα-αλουμινίου-συρομενα
κουφώματα-αλουμινίου

Κουφώματα Αλουμινίου – Συρόμενες πόρτες & παράθυρα

Συρόμενα κουφώματα αλουμινίου – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν επιλέξετε το κατάλληλο για το σπίτι σας.

Μη θερμομονωτικό σύστημα SMARTIA M14600 (Alumil)

κουφώματα-αλουμινίου

Το SMARTIA M14600 είναι το νέο συρόμενο κούφωμα αλουμινίου, µε εξαιρετικά κομψές γραμμές, ενσωματώνοντας όλη την τεχνογνωσία του Ομίλου ALUMIL. Απαντάει στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις και τις απαιτήσεις για ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις και αποτελεί ιδανική λύση για περιοχές µε θερμότερα κλίματα. Αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές με πολύ καλή σχέση ποιότητας – τιμής.

SMARTIA M12500 PHOS (Alumil)

κουφώματα-αλουμινιουκουφώματα-αλουμινιου

Το SMARTIA M12500 PHOS είναι το νέο έξυπνο συρόμενο σύστημα της Alumil για συρόμενα κουφώματα µε minimal γραμμές, το οποίο μεγιστοποιεί το φυσικό φωτισμό. Το μοναδικό minimal design του, µε πολύ κομψές ευθείες γραμμές, είναι απολύτως σύμφωνο µε τις τελευταίες αρχιτεκτονικές τάσεις. Ιδανική επιλογή για κάλυψη ανοιγμάτων μεγάλων διαστάσεων με μοντέρνα εμφάνιση.

Διαβάστε λεπτομέρειες

COMFORT M9200

κουφώματα-αλουμινίου

Το COMFORT M9200 είναι ένα συρόμενο μη θερμομονωτικό σύστημα με καμπύλη εξωτερική εμφάνιση. Είναι μία οικονομική επιλογή για τη πλήρη εκμετάλλευση του χώρου και για τη κάλυψη μικρών-μεσαίων ανοιγμάτων. Πολλές διαθέσιμες τυπολογίες και μικρό βάρος φύλλου.

Διαβάστε περισσότερα

SMARTIA S350 (Alumil)

κουφώματα-αλουμινίουκουφώματα-αλουμινίου 

Το S350 είναι ένα μοντέρνο και ευέλικτο συρόμενο θερμομονωτικό κούφωμα αλουμινίου µε ίσιες, λιτές γραμμές. Αποτελεί το πλέον κατάλληλο συρόμενο για αντικαταστάσεις ή ανακαινίσεις χάρη στην ευκολία κατασκευής του. Στα βασικά πλεονεκτήματά του η αύξηση του φυσικού φωτισμού, η αξιόλογη εξοικονόμηση ενέργειας, η μοντέρνα σχεδίαση και η ιδανική σχέση ποιότητας – τιμής. Αποτελεί μία από τις βασικές και δημοφιλής προτάσεις!

Διαβάστε λεπτομέρειες

Ανυψούμενο σύστημα SMARTIA S560 (Alumil)

κουφώματα-αλουμινίου

Το S560 είναι ένα στιβαρό ανυψούμενο συρόμενο σύστημα που προσφέρει υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης, ασφάλειας και ηχομόνωσης. Διαθέτει ευελιξία στην κατασκευή και είναι ιδανικό για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων. Εκτός από την υψηλή ενεργειακή του απόδοση, ενισχύει το φυσικό φωτισμό χάρη στο design του.

Διαβάστε λεπτομέρειες

SMARTIA S440

κουφωματα-αλουμινίου-συρομενα

Το νέο προηγμένο θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα S440 ακολουθεί τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις και απαντά στις πολύ υψηλές απαιτήσεις ενεργειακών επιδόσεων. Ανταποκρίνεται άριστα στην υλοποίηση ιδιαίτερα κομψών κατασκευών, τόσο στην Ελληνική αγορά, όσο και στην Δυτική Ευρώπη. Στα βασικά του πλεονεκτήματα η μοντέρνα εμφάνιση, τα υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης-ηχομόνωσης και η εξαιρετική σχέση τιμής – ποιότητας.

Διαβάστε περισσότερα 

SUPREME S650 PHOS (Alumil)

κουφώματα-αλουμινίου

Τo s650 phos αποτελεί την ιδανική επιλογή για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων με την ελαχιστοποίηση του εμφανούς πλαισίου αλουμινίου. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του συστήματος είναι η ενίσχυση του φυσικού φωτισμού μέσω των μεγάλων γυάλινων επιφανειών προσφέροντας υψηλή λειτουργικότητα, επιδόσεις και minimal αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Εξαιρετικά επίπεδα θερμομόνωσης, ασφάλειας και ηχομόνωσης. Μοναδικά συρόμενα κουφώματα αλουμινίου για πολυτελείς ανακαινίσεις και κατασκευές.

Διαβάστε λεπτομέρειες

Ανυψούμενο σύστημα SUPREME S700 (Alumil)

κουφωματα-αλουμινιου

Το ανυψούμενο συρόμενο σύστημα SUPREME S700, εκπροσωπεί τη νέα γενιά αναβαθμισμένων συστημάτων της ΑLUMIL για την κάλυψη πολύ μεγάλων ανοιγμάτων με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Κούφωμα αλουμινίου που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες τάσεις της “διάφανης” αρχιτεκτονικής, συνδυάζοντας υψηλή ενεργειακή απόδοση, ασφάλεια και μοντέρνα εμφάνιση. Ο minimal σχεδιασμός και το πλήθος καινοτομιών που ενσωματώνει το καθιστούν ιδανική λύση για την ενίσχυση του φυσικού φωτισμού, ικανοποιώντας ακόμη και τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές. Ιδανική πρόταση για πολυτελείς ανακαινίσεις και κατασκευές.

Διαβάστε λεπτομέρειες

SUPREME S650 e-MOTION

κουφώματα-αλουμινίου

Το S650 e-MOTION αποτελεί την ηλεκτρική έκδοση της συρόμενης σειράς SUPREME S650 PHOS. Με τον ιδιαίτερα κομψό σχεδιασμό της και µε την υπεροχή της ηλεκτρικής κίνησης καθίσταται ιδανική λύση για την υλοποίηση κατασκευών όπου το ζητούμενο είναι η κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων και η ευκολία χρήσης, δίχως να επηρεάζεται η άνεση και το οπτικό πεδίο των χρηστών του. 

Διαβάστε περισσότερα

κουφώματα-αλουμινίου

Δείτε τους τύπους των ανοιγόμενων κουφωμάτων αλουμινίου

Για οποιαδήποτε ερώτηση στην ανακαίνιση – κατασκευή του ακινήτου σας επικοινωνήστε μαζί μας