ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ & ΠΑΡΑΘΥΡΑ

κουφωματα-αλουμινιου
κουφώματα-αλουμινίου

Ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν επιλέξετε το κατάλληλο για το σπίτι σας.

COMFORT M9400 (Alumil)

κουφώματα-αλουμινίου 

Το COMFORT Μ9400 αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή και πλήρη μη θερμομονωτικά συστήματα ανοιγόμενων κουφωμάτων αλουμινίου με ιδιαίτερα ευρύ πεδίο εφαρμογών και ικανοποιητικές επιδόσεις. Στα βασικά του πλεονεκτήματα είναι είναι η εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής, η ευκολία στη χρήση και η μεγάλη ποικιλία στυλ και χρωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

SMARTIA M15000

κουφώματα-αλουμινίου

Το SMARTIA Μ15000 είναι ένα ανοιγόµενο – ανακλινόµενο σύστημα που μπορεί να ικανοποιήσει πλήθος διαφορετικών απαιτήσεων διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία προφίλ για παράθυρα, μπαλκονόπορτες και πόρτες εισόδου. Διαθέτει μοντέρνα εμφάνιση και έχει καλή σχέση τιμής – ποιότητας.

Διαβάστε περισσότερα

SMARTIA M9660 (Alumil)

κουφώματα-αλουμινίου

Το SMARTIA Μ9660 αποτελεί ένα σύστημα ανοιγο-ανακλινόµενων θερμομονωτικών κουφωμάτων κατάλληλο για περιοχές µε θερμότερο κλίμα όπως η Μεσόγειος. Στα βασικά του πλεονεκτήματα είναι το ικανοποιητικό επίπεδο ηχομόνωσης και ασφάλειας, χωρίς να απαιτείται υψηλό κόστος επένδυσης. Διατίθεται σε ίσιες και καμπύλες γραμμές.

Διαβάστε περισσότερα

SMARTIA S67 (Alumil)

κουφώματα-αλουμινίου

Το SMARTIA S67 αποτελεί το νέο ολοκληρωμένο ανοιγόμενο σύστημα της ALUMIL, το οποίο συνδυάζει υψηλή θερμομόνωση μαζί με υψηλή κατασκευαστική ευελιξία και εξαιρετικό σχεδιασμό. Στα βασικά του πλεονεκτήματα η υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας, το υψηλό επίπεδο ηχομόνωσης και ασφάλειας και η μοναδική του ποιότητα. Πολύ καλή λύση για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα

COMFORT M20000 (Alumil)

κουφώματα-αλουμινίου

Το ανοιγόμενο-ανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα COMFORT Μ20000 προσφέρει στιβαρές κατασκευές με ικανοποιητικά επίπεδα θερμικής απόδοσης και υψηλή ασφάλεια. Αποτελεί μία οικονομική λύση ανοιγόμενων κουφωμάτων αλουμινίου.

Διαβάστε λεπτομέρειες

SUPREME S77

κουφώματα-αλουμινίου

Tο σύστημα SUPREME S77 αποτελεί το καινοτόμο και προηγμένο ανοιγόµενο θερμομονωτικό σύστημα μοντέρνας γραμμής της ALUMIL, το οποίο ανταποκρίνεται στις υψηλές προδιαγραφές των προηγμένων αγορών. Είναι ιδανικό για στιβαρές κατασκευές αυστηρών προδιαγραφών και μέγιστης ασφάλειας. Αποτελεσματικό σε ακραία καιρικά φαινόμενα με εξαιρετικές επιδόσεις ασφάλειας, ηχομόνωσης και θερμομόνωσης. Ιδανική λύση για πολυτελείς κατασκευές.

Διαβάστε περισσότερα

SUPREME S91 (Alumil)

κουφώματα-αλουμινίου

Tο σύστημα SUPREME S91 αποτελεί την πρόταση της ALUMIL για στιβαρές λύσεις ανοιγόμενων θερμομονωτικών συστημάτων μοντέρνας γραμμής και είναι ειδικά σχεδιασμένο για την υλοποίηση κατασκευών παθητικών κτιρίων. Το σύστημα χαρακτηρίζεται από τις εντυπωσιακές του επιδόσεις σε θερμομόνωση, υδατοστεγάνωση, ηχοµείωση καθώς και από το υψηλό επίπεδο ασφαλείας. Ανταποκρίνεται άριστα στις υψηλές προδιαγραφές κατασκευών των προηγμένων αγορών.

Διαβάστε λεπτομέρειες

κουφώματα-αλουμινίου

Δείτε τους τύπους των συρόμενων κουφωμάτων αλουμινίου

Για οποιαδήποτε ερώτηση στην ανακαίνιση – κατασκευή του ακινήτου σας επικοινωνήστε μαζί μας