Ανακαίνιση σπιτιού

Πακέτα προσφορών ανακαίνισης σπιτιού

Διάλεξτε ...ένα από τα Πακέτα Ανακαίνισης ή φτιάξτε το δικό σας

   Περιηγηθείτε στα πλήρη πακέτα προσφορών ανακαίνισης σπιτιού που ετοιμάσαμε για εσάς, δείτε αναλυτικά όλες τις εργασίες και αποφασίστε ποιο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας! Στα πλαίσια της σχέσης εμπιστοσύνης που θέλουμε να χτίσουμε μαζί σας, λειτουργούμε με απόλυτη διαφάνεια σε εργασίες και προϋπολογισμούς και με τη πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των ανακαινίσεων βρίσκουμε λύσεις ώστε να πραγματοποιήσετε όλες τις ιδέες σας. Εκμεταλλευτείτε τα άριστα καταρτισμένα συνεργεία μας και τα Α’ ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε και πάρτε το εγγυημένο από την kataskevazein αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές.

  Όλα τα πακέτα μπορούν να τροποποιηθούν κατόπιν συνεννόησης.

Smart πακέτα για σπίτια έως 30 τ.μ.

SMART 1

Πόρτα ασφαλείας

Χρωματισμοί

1.600

SMART 2

Αλουμίνια 

Χρωματισμοί

3.600

SMART 3

Αλλαγή ντουλαπιών κουζίνας 

Χρωματισμοί

3.200

SMART 4

Αλλαγή μπάνιου 

Πόρτα ασφαλείας

Χρωματισμοί

8.000

Είναι "έξυπνο" να ανακαινίσετε το σπίτι σας;

Δεν το ακούτε πρώτη φορά, αλλά είναι γεγονός πως ο πιο εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος να δώσετε αξία στο ακίνητό σας είναι η ανακαίνισή του! Όλοι κάποια στιγμή θα ανακαινίσουμε το σπίτι μας. Είναι μοιραίο να γίνει. Κανείς δεν θα εγκαταλείψει τη περιουσία του!

Υπάρχουν 3 κατηγορίες – λόγοι για να το κάνετε:

   1. Αναβάθμιση ποιότητας ζωής

Εδώ μιλάμε για ιδιοκατοίκηση. Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί βλέποντας μία φωτογραφία του παλιού μας σπιτιού, πως γίνεται να έμενα εδώ; ;Έχει συμβεί σε όλους και είναι φυσιολογικό. Η συνήθεια έχει μεγάλη δύναμη. Και έτσι όταν συνηθίσουμε μία κατάσταση χρειαζόμαστε κάποιον να μας ταρακουνήσει. Ένας φίλος, μία φωτογραφία που θα δούμε ή μια επίσκεψη σε ένα ανακαινισμένο σπίτι μπορεί να είναι η αφορμή. Στη περίπτωση αυτή, ίσως θα πρέπει να σκεφτούμε ένα πλήρες πακέτο ανακαίνισης γιατί εμείς και η οικογένειά μας θα χαρεί το κάθε ευρώ της ανακαίνισης. Η ποιότητα των υλικών αλλά και οι αισθητικές παρεμβάσεις θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη καθημερινότητά μας.

   2. Επενδυτικοί λόγοι

Είναι προφανές ότι μιλάμε για το πως θα εκμεταλλευτούμε με τον πιο προσοδοφόρο τρόπο το ακίνητό μας. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε εδώ πως διαμορφώνονται οι τιμές των σπιτιών στην αγορά πριν και μετά την ανακαίνισή τους. Στατιστικά και αναλύσεις μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Πρέπει πρώτα να κάνουμε την έρευνά μας και να καταλήξουμε στο ποσό που αξίζει να διαθέσουμε. Το να επιλέξτε πακέτα ανακαίνισης σπιτιού, ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες της κατοικίας σας είναι συνήθως η καλύτερη επιλογή.

  3. Προληπτικοί και λόγοι συντήρησης

Σε όλους τους τομείς η πρόληψη είναι η καλύτερη πρακτική. Ισχύει και για το σπίτι μας! Ο χρόνος δεν αφήνει τίποτα ανεπηρέαστο και η φθορά των υλικών είναι αναπόφευκτη. Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι είναι ένα μεγάλο παράδειγμα. Οι σωληνώσεις μας “παλιώνουν”, γεγονός που κάποια στιγμή θα οδηγήσει σε διαρροή με ίσως πολύ δυσάρεστες συνέπειες. Υγρασία, δυσάρεστη και ανθυγιεινή μυρωδιά, σκασίματα σε τοίχους και δάπεδα είναι μερικές μόνο από αυτές. Ένα άλλο παράδειγμα είναι τα κουφώματα. Η τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων έχει πολλαπλά οφέλη με κυριότερο την εξοικονόμηση ενέργειας που έχει άμεσο αντίκτυπο στη τσέπη μας. Ενημερωθείτε  για όλες τις εργασίες ανακαίνισης. Στη συνέχεια επιλέξτε εξειδικευμένα συνεργεία ή εταιρείες που έχετε δει δουλειές τους και παρέχουν εγγυημένο αποτέλεσμα (να έχετε κάπου να απευθυνθείτε σε περίπτωση προβλήματος). 

Επιλέξτε Επί Μέρους Πακέτα Ανακαίνισης 

Ανακαινίστε μεμονωμένα τη κουζίνα, το μπάνιο, το σαλόνι ή οποιοδήποτε χώρο επιθυμείτε και αναβαθμίστε το σπίτι σας. Απαλλαγείτε από ένα μη αισθητικό μπάνιο ή μία μη πρακτική κουζίνα! Ένας μόνο χώρος μπορεί να δώσει την ανανέωση που χρειάζεστε. Ενημερώστε μας για το πακέτο ανακαίνισης που σας ενδιαφέρει και θα σας δώσουμε έξυπνες λύσεις για την διαμόρφωση του χώρου με απόλυτη εργονομία και στυλ!

Συνδυάστε τα επιμέρους πακέτα ανακαίνισης σπιτιού, με τις τεχνικές εργασίες που αναφέρονται παρακάτω για ενα ολοκληρωμένο και αρμονικό αποτέλεσμα. Προτείνουμε λύσεις για τη συντήρηση κτιρίων, ενεργειακή αναβάθμιση, αναβάθμιση της αισθητικής, διαμόρφωση εξωτερικών χώρων και σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στο ακίνητό σας.

Ανακαίνιση Κουζίνας

Ανακαίνιση Μπάνιου

Ανακαίνιση Υπνοδωματίου

Ανακαίνιση Σαλονιού

Επιπλέον Υπηρεσίες

  • Μεταφορά επίπλων

Στα πλαίσια των ολοκληρωμένων πακέτων υπηρεσιών μας, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά επίπλων με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό στο τομέα των μετακομίσεων. Η μεταφορά μπορεί να γίνει  είτε με την ολοκλήρωση του έργου για να εγκατασταθείτε στο καινούριο σας σπίτι, είτε για το άδειασμα του σπιτιού σας κατά τη διάρκεια των εργασιών προς αποφυγή ζημιών. 

  • Υπηρεσίες Καθαριότητας

Αναμφισβήτητα οι εργασίες των ανακαινίσεων αφήνουν τα αποτυπώματά τους σε κάθε σπίτι κάνοντας δύσκολη τη ζωή κάθε νοικοκυράς. Απαλλαγείτε από αυτό το άγχος και αναθέστε σε εμάς τη καθαριότητα και την απολύμανση του σπιτιού σας, ώστε με τη παράδοση του έργου να μπορείτε να το χαρείτε κατευθείαν!

  • ΚΟΥΖΙΝΑ
 
  • ΜΠΑΝΙΟ
 
  • ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ
 
  • ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

Ανακαινίζουμε  και  Εξοπλίζουμε  το  Σπίτι,

που θέλετε  να  διαθέσετε , για  Βραχυχρόνια ή  Μακροχρόνια  Μίσθωση. 

Οι τιμές πακέτων προσφορών ανακαίνισης ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε ακινήτου.

Καταγράψτε τις εργασίες που σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε και  θα δημιουργήσουμε άμεσα το δικό σας πακέτο ανακαίνισης σπιτιού

Kataskevazein

Η kataskevazein δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται  στο χώρο της κατασκευής και της ανακαίνισης κατοικιών για πάνω από δυο  δεκαετίες.
Όλα αυτά τα χρόνια και εχοντας εκατοντάδες  ευχαριστημένους πελάτες  προσεγγίζουμε κάθε έργο …

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνία

Γρ. Αθήνας: Φειδίου 5A, Ίλιον 13121

Τηλ: +30 6973277915, 2105716383

kataskevazein1@gmail.com

Γρ. Καλαμάτας: Θεμιστοκλέους 81, 24100

 

Verified by MonsterInsights