Πακέτα Ανακαίνισης

Πακέτα  Ανακαίνισης - Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει

   Περιηγηθείτε στα πλήρη πακέτα ανακαίνισης που έχουμε ετοιμάσει για εσάς, δείτε αναλυτικά το σύνολο των εργασιών και αποφασίστε τι θέλετε για το σπίτι σας. Χτίζουμε μία σχέση εμπιστοσύνης με απόλυτη διαφάνεια σε εργασίες και προϋπολογισμούς και με τη πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των ανακαινίσεων βρίσκουμε λύσεις ώστε να πραγματοποιήσετε όλες τις ιδέες σας. Εκμεταλλευτείτε τα άριστα καταρτισμένα συνεργεία μας και τα Α’ ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε και πάρτε το εγγυημένο από την kataskevazein αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές.

  Όλα τα πακέτα μπορούν να τροποποιηθούν κατόπιν συνεννόησης.

Smart πακέτα για σπίτια έως 30 τ.μ.

SMART 1

Πόρτα ασφαλείας

Χρωματισμοί

1.200

SMART 2

Αλουμίνια 

Χρωματισμοί

1.900

SMART 3

Αλλαγή κουζίνας 

Χρωματισμοί

2.500

SMART 4

Αλλαγή μπάνιου 

Πόρτα ασφαλείας

Χρωματισμοί

4.200

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων σε όλες τις περιοχές της Αθήνας

Επιλέξτε Επί Μέρους Πακέτα Ανακαίνισης 

Ανακαινίστε μεμονωμένα τη κουζίνα, το μπάνιο το σαλόνι ή οποιοδήποτε χώρο επιθυμείτε και αναβαθμίστε το σπίτι σας. Απαλλαγείτε από ένα μη αισθητικό μπάνιο ή μία μη πρακτική κουζίνα! Ένας μόνο χώρος μπορεί να δώσει την ανανέωση που χρειάζεστε. Ενημερώστε μας για το πακέτο ανακαίνισης που σας ενδιαφέρει και θα σας δώσουμε έξυπνες λύσεις για την διαμόρφωση του χώρου με απόλυτη εργονομία και στυλ!

Συνδυάστε τα επιμέρους πακέτα ανακαίνισης με τις τεχνικές εργασίες που αναφέρονται παρακάτω για ενα ολοκληρωμένο και αρμονικό αποτέλεσμα. Προτείνουμε λύσεις για τη συντήρηση κτιρίων, ενεργειακή αναβάθμιση, αναβάθμιση της αισθητικής, διαμόρφωση εξωτερικών χώρων και σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στο ακίνητό σας.

Τεχνικές       Εργασίες

Πακέτα Ανακαίνισης
Πακέτα Ανακαίνισης
Πακέτα Ανακαίνισης
Πακέτα Ανακαίνισης
Πακέτα Ανακαίνισης

Ολικές   Ανακαινίσεις   Σπιτιών

Πακέτα Ανακαίνισης
Πακέτα Ανακαίνισης
Πακέτα Ανακαίνισης
Πακέτα Ανακαίνισης

Δημιουργήστε το δικό σας πακέτο ανακαίνισης

Καταγράψτε τις εργασίες που σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε και  γνωρίστε άμεσα τις δυνατότητες επιλογών που έχετε, καθώς και το εύρος του κόστους αυτών.