ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ PROFILCO

Θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου Profilco
Τα θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου (συρόμενα ή ανοιγόμενα) χρησιμοποιούνται σε περιοχές όπου επικρατούν ακραίες κλιματολογικές συνθήκες και παρέχουν προστασία από το ψύχος, τον καύσωνα καθώς επίσης και από τους εξωτερικούς θορύβους εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες στους εσωτερικούς χώρους που προστατεύουν, μειώνοντας παράλληλα δραστικά το λειτουργικό κόστος για θέρμανση και ψύξη της κατοικίας.

Το θερμομονωτικό προφίλ αλουμινίου έχει πολύ καλούς συντελεστές θερμομόνωσης που οφείλονται στην τοποθέτηση πολυαμιδίου (κακός αγωγός θερμότητας) μεταξύ της εξωτερικής επιφάνειας και της εσωτερικής επιφάνειας του προφίλ το οποίο λειτουργεί ως θερμοδιακοπή.

Ταυτόχρονα η ύπαρξη πολυαμιδίου βελτιώνει την ηχομόνωση των κουφωμάτων αλουμινίου.
  • Η
 PROFILCO
   προσφέρει 5 θερμομονωτικά συστήματα
 • PR45 ΘΕΡΜΟΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
  Ακολουθώντας της απαιτήσεις της αγοράς για την κατασκευή μη ενεργοβόρων κατοικιών καθώς και αξιόπιστων, λειτουργικών και καλαίσθητων κουφωμάτων η PROFILCO σχεδίασε το νέο συρρόμενο θερμομονωτικό σύστημα PR45 λαμβάνοντας υπόψη τις υποδείξεις των κατασκευαστών και τις τεχνολογικές απαιτήσεις των υφιστάμενων προδιαγραφών
  Δείτε λεπτομέρειες…
 • PR40 ΝΕΟ ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PROFILCO
  Το νέο σύστημα της PROFILCO PR40 είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας τριών εταιρειών και καλύπτει όλες τις απαιτήσεις των ανασυρόμενων κατασκευών. Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η δημιουργία ενός ανασυρόμενου/συρόμενου συστήματος για την κατασκευή στεγανών κατασκευών χωρίς υψηλό κόστος. 
  Δείτε λεπτομέρειες…
 • PR63 Ιδανικά για εφαρμογές μεγάλων απαιτήσεων σε θερμομόνωση και ηχομόνωση.
  Είναι σύστημα υψηλών προδιαγραφών με μεγαλύτερη θερμομόνωση, παρέχει ιδανική προστασία από το ψύχος, τον καύσωνα, καθώς επίσης και τους θορύβους, εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες στους εσωτερικούς χώρους που προστατεύει.
  Δείτε λεπτομέρειες…
 • PR72 Ακολουθώντας τις απαιτήσεις των κατασκευαστών και αρχιτεκτόνων καθώς και τις τάσεις της αγοράς που η εταιρεία δραστηριοποιείται, σχεδιάστηκε νέο θερμομονωτικό σύστημα περιμετρικού κλειδώματος PR72.
  Δείτε λεπτομέρειες…
 • PR62 H PROFILCO θέλοντας να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στα συστήματα αλουμινίου προχώρησε στην δημιουργία ενός νέου συστήματος αποκλειστικά για πόρτες εισόδου, το PR62.