ΑΠΛΑ ΜΗ ΘΕΡΜΟΔΙΑΚΟΠΤΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ PROFILCO

Απλά κουφώματα αλουμινίου Profilco
Τα απλά συστήματα αλουμινίου χρησιμοποιούνται σε περιοχές όπου επικρατούν ήπιες κλιματολογικές συνθήκες και το λειτουργικό κόστος για θέρμανση ή κλιματισμό της κατοικίας δεν παίζει ρόλο στον τύπο του συστήματος που τελικά θα επιλεγεί.
 • PR52 Πλήρες σύστημα για ανοιγόμενα και ανακλινόμενα παράθυρα, πόρτες εισόδου και βιτρίνες. Όμορφες απαλές καμπύλες εξωτερικής γραμμής και αισθητική που δεν ξεπερνιέται από το χρόνο.
  Δείτε λεπτομέρειες…
 • PR52 Multi Locking Σύστημα με μηχανισμούς περιμετρικού κλειδώματος για μεγαλύτερη ασφάλεια και αντικλεπτική προστασία στις κατασκευές.Χρησιμοποιείται επίσης σε κατασκευές με φύλλα μεγάλων διαστάσεων (με βάρος φύλλου έως 130kg).
  Δείτε λεπτομέρειες…
 
 • PR43 Ελαφρύ σύστημα της PROFILCO για εφαρμογές σε ανοιγόμενα και ανοιγο-ανακλινόμενα παράθυρα, πόρτες, βιτρίνες, μπαλκόνια, εσωτερικές κατασκευές.
  Δείτε λεπτομέρειες…
 
 • PR40 Το νέο σύστημα της PROFILCO PR40 είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας τριών εταιρειών και καλύπτει όλες τις απαιτήσεις των ανασυρόμενων κατασκευών. Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η δημιουργία ενός ανασυρόμενου/συρόμενου συστήματος για την κατασκευή στεγανών κατασκευών χωρίς υψηλό κόστος. 
  Δείτε λεπτομέρειες…
 
 • PR35 κατάλληλο για συρόμενα παράθυρα και πόρτες για ανοίγματα μεγάλωνδιαστάσεων με διαχρονικό σχεδιασμό σε απαλές ίσιες και ελαφρά καμπύλες γραμμές.
Δείτε λεπτομέρειες…
 • PR32 κατάλληλο για συρόμενα παράθυρα και πόρτες για κανονικά ανοίγματα στις ίδιες γραμμές με το PR35 αλλά με αισθητά χαμηλότερο κόστος.
  Δείτε λεπτομέρειες…
 • PR26 Ελαφρύ σύστημα κατάλληλο για επάλληλα παράθυρα μικρών διαστάσεων όπως κλιμακοστασίων, κουζίνες, εσωτερικά χωρίσματα κλπ.
  Δείτε λεπτομέρειες…