Ανακαίνιση σπιτιού – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

ανακαίνιση-σπιτιού-Βύρωνας
Δείτε video μετά της ανακαίνισης
Ανακαίνιση σπιτιού
Δείτε video πριν της ανακαίνισης

5 χρυσοί κανόνες πριν ξεκινήσετε

Η ανακαίνιση σπιτιού δεν ήταν ποτέ τόσο απλή υπόθεση!

 1. Σκεφτείτε το τελικό συνολικό αποτέλεσμα. Δεν ανακαινίζετε το σπίτι σας κάθε μέρα. Για το λόγο αυτό, όσο βαρετό κι αν ακούγεται, πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και να καταγράψετε τις ανάγκες όλων των χώρων αλλά και τις δικές σας επιθυμίες. Στη συνέχεια ιεραρχήστε τες. 
 2. Καθορίστε το budget σας. Προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές. Δεν είναι καλή πρακτική είτε να κάνετε εκπτώσεις στη ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιήσετε, είτε να υπερβαίνετε το κόστος που θέλετε ή μπορείτε να επωμιστείτε.
 3. Επικοινωνήστε με τους ειδικούς. Τώρα που ξέρετε τι θέλετε και το ποσό που προτίθεστε να διαθέσετε, είναι η στιγμή να μιλήσετε με τους ειδικούς. Μπορείτε να ζητήσετε συνάντηση με 3-4 εταιρείες (δωρεάν είναι συνήθως) και να συζητήσετε τις ιδέες σας. Έτσι θα ακούσετε προτάσεις και λύσεις για την ανακαίνιση του σπιτιού σας που ίσως δεν είχατε σκεφτεί. Θα ενημερωθείτε για τα κόστη των εργασιών αλλά και κατά πόσο είναι εφικτά τα σχέδιά σας.
 4. Αποφασίστε μόνοι σας. Έχετε πια όλα τα δεδομένα. Επιστρέψτε στο κανόνα 1 και καταλήξτε στις εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήθουν.
 5. Μείνετε πιστοί στο πλάνο σας! Όταν θα ξεκινήσει η ανακαίνιση μη κάνετε σπασμωδικές παρεμβάσεις και αλλαγές χωρίς να προκύψει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Το πιο πιθανό είναι να αλλοιώσετε το αποτέλεσμα (αισθητικά ή λειτουργικά ή ποιοτικά).
ολική-ανακαίνιση-σπιτιού

Ανακαλύψτε τις αμέτρητες επιλογές μίας ανακαίνισης ακινήτου

Έχουμε ετοιμάσει για εσάς πλήρη πακέτα ανακαινίσεων ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τον προϋπολογισμό και τις επιθυμίες σας.

Επιλέξτε τα τετραγωνικά του σπιτιού που θέλετε να ανακαινίσετε, στη συνέχεια τις εργασίες που χρειάζεστε και δείτε άμεσα τις τιμές!

Όλα τα πακέτα μπορούν να τροποποιηθούν κατόπιν συνεννόησης.

ανακαινιση-σπιτιου-αθηνα
ανακαινίσεις-σπιτιών-Αθήνα

Η επιμέρους ανακαίνιση του σπιτιού μας είναι εξίσου σημαντική. Μία αλλαγή στη κουζίνα ή το μπάνιο μπορεί να κάνει το χώρο πιο πρακτικό, να δώσει το στυλ που θέλουμε και να μας φτιάξει τη διάθεση!

Εξοικονομήστε χρήματα και αναβαθμίστε το χώρο που πραγματικά το χρειάζεται.

ολική-ανακαίνιση-σπιτιού
ανακαινισεις κουζινας

Ενημερωθείτε για τις μεμονωμένες τεχνικές εργασίες, πάντα με την εγγύηση της kataskevazein:

 • Προμήθεια και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου, ρολών – παντζουριών, αντικωνωπικών συστημάτων
 • Πόρτες ασφαλείας – Εσωτερικές πόρτες
 • Γυψοσανίδες
 • Ντουλάπες – Σχεδιάζουμε και διαμορφώνουμε τη ντουλάπα για τη καλύτερη εργονομία και αισθητική
 • Δάπεδα (πλακάκια, παρκέ, laminate)
 • Τρίψιμο και γυάλισμα υφιστάμενων μαρμάρων και παρκέ
 • και πολλές ακόμη…

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της κατασκευής και την ανακαίνιση σπιτιού, για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Στην kataskevazein στόχος μας είναι να χτίζουμε μία σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας, που θα ξεκινάει από την απόλυτη διαφάνεια και συνεργασία. Κάθε σπίτι είναι διαφορετικό και ιδιαίτερο με τις δικές του μοναδικές απαιτήσεις, για αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για δωρεάν επίσκεψη, συμβουλές και εκτίμηση του έργου.

Μετατρέψτε την ανακαίνιση του ακίνητού σας σε μια ευχάριστη διαδικασία. Σκεφτείτε μόνο τι χρειάζεστε και τι επιθυμείτε και αφήστε όλο το άγχος σε εμάς!

ανακαινιση-σπιτιου-τιμές
ανακαινιση-σπιτιου

Επιβλέπουμε την εξέλιξη του έργου καθημερινά και εγγυόμαστε: 

 • την άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε
 • τα εξειδικευμένα συνεργεία μας που καλύπτουν όλο το εύρος, ακόμη και των πιο απαιτητικών έργων
 • την ικανοποίηση των πελατών μας και το καλύτερο αποτέλεσμα
 • τις πιο συμφέρουσες τιμές
 • τη πιστή τήρηση του χρονοδιαγράμματος

Ανακαινίσεις ακινήτων (κατοικιών και επαγγελματικών χώρων) – Αναπαλαιώσεις και συντηρήσεις κτηρίων σε όλες τις περιοχές της Αθήνας