Ανακαίνιση σπιτιού

Ανακαίνιση σπιτιού

Ανακαίνιση σπιτιού

  Στην ανακαίνιση σπιτιού προσπαθούμε να εναρμονίσουμε, το οποιοδήποτε budget, με  το μέγιστο δυνατό βαθμό της έκτασης και του βάθος της Ανακαίνισης που επιθυμούμε. Ενδεικτικά αναφερόμαστε σε μικρά η μεγαλύτερα πακέτα ανακαινίσεων, όπου αναγράφονται οι τεχνικές εργασίες, τα αντίστοιχα κόστη, συμπληρώνοντας με φωτογραφίες ολοκληρωμένων έργων. 

Έχουμε ετοιμάσει για εσάς πλήρη πακέτα ανακαινίσεων ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τον προϋπολογισμό και τις επιθυμίες σας.

Επιλέξτε τα τετραγωνικά του σπιτιού που θέλετε να ανακαινίσετε, στη συνέχεια τις εργασίες που χρειάζεστε και δείτε άμεσα τις τιμές!

Όλα τα πακέτα μπορούν να τροποποιηθούν κατόπιν συνεννόησης.

 〉 Προμήθεια και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου, ρολών – παντζουριών, αντικωνωπικών συστημάτων

 〉 Πόρτες ασφαλείας – Εσωτερικές πόρτες

 〉 Γυψοσανίδες

  Ντουλάπες – Σχεδιάζουμε και διαμορφώνουμε τη ντουλάπα για τη καλύτερη εργονομία και αισθητική

  Δάπεδα (πλακάκια, παρκέ, laminate)

  Τρίψιμο και γυάλισμα υφιστάμενων μαρμάρων και παρκέ

 και πολλές ακόμη…

Φωτογραφίες έργων ανακαίνισης σπιτιού, πριν και μετά.

Ολοκληρωμένες κουζίνες και μπάνια.

Κουφώματα αλουμινίου και PVC στην ανακαίνιση ή κατασκευή.

Κατηγορίες ανακαινίσεων κατοικιών

Μπορούμε να χωρίσουμε τις ανακαινίσεις σε πολλές κατηγορίες. Ολική ή μερική (αναλόγως το μέγεθος και το είδος των εργασιών), οικονομική ή πολυτελής ανακαίνιση (αναλόγως το κόστος των υλικών που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε και των αισθητικών κατασκευών/ παρεμβάσεων που θα πραγματοποιήσουμε), εσωτερική ή εξωτερική (αναλόγως το μέρος του σπιτιού που θέλουμε να επιδιορθώσουμε/ ανανεώσουμε) κτλ. Σπανίως όμως η ανακαίνιση του σπιτιού μας μπορεί να ενταχθεί αμιγώς σε μία και μόνο κατηγορία. Κι αυτό γιατί κάθε περίπτωση είναι μοναδική, ενώ οι επιθυμίες, οι απαιτήσεις και οι προϋπολογισμοί ποικίλουν. Ο δικός μας στόχος είναι να σας εξασφαλίσουμε τη καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – τιμής, τα καλύτερα συνεργεία σε κάθε εξειδίκευση και τη καθημερίνη οργάνωση και επίβλεψη του έργου. 

Περιγράφουμε τις περισσότερες και κυριότερες εργασίες μιας εσωτερικής ανακαίνισης σπιτιού στα παραπάνω ολοκληρωμένα πακέτα προσφορών. Επιπλέον εργασίες που δύναται να πραγματοποιηθούν:

 1. Κατασκευή τζακιού
 2. Κατασκευή γυψοσανίδων (είτε για διαχωρισμό δωματίων είτε για αισθητικούς λόγους πχ κρυφός φωτισμός, απόκρυψη παλαιών σωληνώσεων, χαμήλωμα ταβανιού)
 3. Αναβάθμιση εσωτερικής θερμομόνωσης
 4. Προεγκατάσταση κλιματιστικών
 5. Αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης (εγκατάσταση φυσικού αερίου, αντλία θερμότητας, ενεργειακά τζάκια κτλ)
 6. Συνεργασία με τους διακοσμητές και αρχιτέκτονες της εταιρείας μας για τη δημιουργία 3d φωτορεαλιστικού σχεδίου σπιτιού 

Εργασίες εξωτερικής ανακαίνισης σπιτιού:

 1. Επισκευές, σοβατίσματα και χρωματισμοί εξωτερικών σημείων του κτηρίου
 2. Συστήματα σκίασης
 3. Περιφράξεις – κάγκελα
 4. Εξωτερική θερμοπρόσοψη
 5. Επισκευή ταράτσας – υπόστεγου
 6. Διαμόρφωση κήπου και έργα πρασίνου

Η επιμέρους ανακαίνιση σπιτιού είναι εξίσου σημαντική. Μία αλλαγή στη κουζίνα ή το μπάνιο μπορεί να κάνει την οικία μας πιο πρακτική, να δώσει το στυλ που θέλουμε και να μας φτιάξει τη διάθεση! Αν μιλάμε για επενδυτικό ακίνητο, αυτοί οι δύο χώροι επηρεάζουν στο μέγιστο βαθμό την τελική εντύπωση. Εξοικονομήστε χρήματα και αναβαθμίστε το χώρο που πραγματικά το χρειάζεται.

Filter Categories
 • ανακαίνιση-κουζίνας
  Ανακαίνιση κουζίνας
Filter Categories
 • ανακαίνιση-μπάνιου
  Ανακαίνιση μπάνιου

Η σημασία ενός 3d σχεδίου

Μετατρέψτε την ανακαίνιση του ακίνητού σας σε μια ευχάριστη διαδικασία. Σκεφτείτε μόνο τι χρειάζεστε και τι επιθυμείτε και αφήστε όλο το άγχος σε εμάς! 

Για να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα, είναι δυνατή η δημιουργία τρισδιάστατου φωτορεαλιστικού σχεδίου πολλών όψεων από συνεργάτες αρχιτέκτονες και διακοσμητές. Βλέποντας την τελική εικόνα του ακινήτου σας, θα μπορείτε  να παρέμβετε και να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε πριν να είναι πολύ αργά. Γιατί είναι γεγονός ότι κάποιες εργασίες από τη στιγμή που ολοκληρώνονται είναι κοστοβόρο και χρονοβόρο να αναιρεθούν. Τέτοιες εργασίες μπορεί να αφορούν τη διάταξη της κουζίνας ή του μπάνιου, το μέγεθος ενός δωματίου που θέλουμε να δημιουργήσουμε, τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού και πολλά άλλα. 

Επιπλέον θα δείτε και θα εκτιμήσετε πόσο λειτουργικό είναι το νέο σας σπίτι, αλλά και πόσο ταιριάζει στην αισθητική σας. Πώς δείχνει το χρώμα των τοίχων που έχετε επιλέξει, πόσο σκούρο ή ανοιχτό είναι το χρώμα του δαπέδου που επιθυμείτε (πλακάκι, ξύλο ή laminate) και ποια είναι τα έπιπλα που θα αναδείξουν το χώρο. Όλες δηλαδή εκείνες τις επιλογές που θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα και θα σας κάνουν να ανυπομονείτε να τελειώσει η κατασκευή ή ανακαίνιση του σπιτιού σας.

3D ανακαίνιση σπιτιού

Πόσο κοστίζει μία ανακαίνιση σπιτιού;

Και τώρα η κρίσιμη ερώτηση: πόσο κοστίζει μία ανακαίνιση σπιτιού x τετραγωνικών μέτρων; Μία ερώτηση στην οποία κανείς δε μπορεί να δώσει μία υπεύθυνη απάντηση αν δεν έχει δει το σπίτι και δεν έχει συζητήσει μαζί σας τις εργασίες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Ένας από τους πληρέστερους οδηγούς για να υπολογίσετε το κόστος της δικής σας ανακαίνισης είναι τα πακέτα προσφορών μας που αναγράφουν αναλυτικά τιμές, εργασίες και τετραγωνικά μέτρα. Κάποιες επιπλέον πληροφορίες που χρείαζεται να γνωρίζετε αναφορικά με τη διακύμανση των τιμών είναι:

 • Οι συρόμενες ντουλάπες είναι 10-20% ακριβότερες από τις ανοιγόμενες.
 • Οι σπατουλαριστοί χρωματισμοί κοστίζουν περίπου το διπλάσιο από τους απλούς.
 • Τα χρωματιστά κουφώματα ανεβάζουν τη τιμή 30-40% σε σχέση με τα λευκά.
 • Τα συρόμενα ή επάλληλα κουφώματα επίσης αυξάνουν τη τιμή 20-30% σε σχέση με τα ανοιγόμενα.
 • Τα ηλεκτρολογικά αποτελούν μια σημαντική εργασία στην ανακαίνιση σπιτιού και το κόστος επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Μερικοί εξ αυτών είναι:
   • Η αλλαγή ή όχι του ηλεκτρολογικού πίνακα
   • Αν θα γίνει αλλαγή όλων των καλωδιώσεων
   • Αν απαιτείται γείωση
   • Το πλήθος των ενισχυμένων παροχών που επιθυμούμε (πχ A/C)
   • Αν επιθυμούμε δίκτυο ή απλή γραμμή internet.

Ιδέες - Τελευταία νέα - Διακόσμηση - Πληροφορίες

πορτακια-ντουλαπιών-κουζίνας

Επιλογές στα πορτάκια κουζίνας

Οι πιο δημοφιλείς επιλογές και προτάσεις για πορτάκια κουζίνας, είτε αυτές αφορούν το υλικό κατασκευής είτε το στυλ που επιθυμούμε είναι: 
 1. Μελαμινικά
 2. Βακελιτικά
 3. Ταμπλαδωτά
 4. Καπλαμάς
[… Περισσότερα]
κουφωματα-pvc

Κουφώματα αλουμινίου vs PVC

Κουφώματα αλουμίνιου ή PVC; Ποιος κερδίζει τη μάχη; Τι διαφορές έχουν; Τι να επιλέξω για το σπίτι μου; Και πολλές άλλες ερωτήσεις μας απασχολούν όταν πρόκειται να κάνουμε μια τόσο μεγάλη επένδυση για το σπίτι μας. Θα αναλύσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε υλικού σε 6 βασικούς τομείς και θα καταλάβετε ποιος είναι ο νικητής στη δική σας περίπτωση… […Περισσότερα]
ανακαίνιση-εκπτωση-φόρου

Φοροαπαλλαγή έως 6.400€ 

Η επιστροφή φόρου αφορά το 40% σε εργασίες για την ανακαίνιση, επισκευή ή ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού και μπορεί να φτάσει το  ποσό των 6.400€. Η μέγιστη δαπάνη που θα λαμβάνει υπόψη της η εφορία είναι της τάξης των 16.000€.  Το ποσό τη επιστροφής θα μοιραστεί ισόποσα στα εκκαθαριστικά των επόμενων 4 ετών.  […Περισσότερα]
ανακαίνιση-σπιτιού-διακόσμηση

Ιδέες διακόσμησης σπιτιού

Τις ιδέες για τη διακόσμηση του σπιτιού μας αλλά και την ανακαίνισή του, τις πυροδοτούν η ανάγκη για ανανέωση και αλλαγή, γεγονός που σημαίνει ένα πράγμα: πειραματιστείτε και βγείτε έξω από το comfortzone σας! Αν περνάτε λίγο χρόνο στα social media (όπως π.χ. pinterest) , θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει ότι το χρώμα έχει κάνει το απόλυτο comeback.. [… Περισσότερα]
εγκατάσταση-φυσικού-αερίου

Εγκατάσταση φυσικού αερίου

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου είναι πλέον βασικό ζητούμενο σε ένα σπίτι, είτε αφορά την ενοικίαση και πώλησή του είτε την ιδιοκατοίκηση. Οι περισσότεροι καταναλωτές έχουν πειστεί ότι είναι η οικονομικότερη, καθαρότερη και πρακτικότερη λύση για τη θέρμανση του σπιτιού τους και τη παροχή ζεστού νερού. [… Περισσότερα]
αυξήσεις-τιμών-στην-ανακαίνιση

Αυξήσεις τιμών στις ανακαινίσεις

Αυξήσεις τιμών και στις ανακαινίσεις; Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στους πελάτες μας αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να ανακαινίσουν το σπίτι τους να εξηγήσουμε την κατάσταση και τα δεδομένα όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί.  Δυστυχώς ούτε η ανακαίνιση και η κατασκευή έμειναν ανεπηρέαστες  [… Περισσότερα]

5 χρυσοί κανόνες πριν ξεκινήσετε

Η ανακαίνιση σπιτιού δεν ήταν ποτέ τόσο απλή υπόθεση!

 1. Σκεφτείτε το τελικό συνολικό αποτέλεσμα. Δεν ανακαινίζετε το σπίτι σας κάθε μέρα. Για το λόγο αυτό, όσο βαρετό κι αν ακούγεται, πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και να καταγράψετε τις ανάγκες όλων των χώρων αλλά και τις δικές σας επιθυμίες. Στη συνέχεια ιεραρχήστε τες. 
 2. Καθορίστε το budget σας. Προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές. Δεν είναι καλή πρακτική είτε να κάνετε εκπτώσεις στη ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιήσετε, είτε να υπερβαίνετε το κόστος που θέλετε ή μπορείτε να επωμιστείτε.
 3. Επικοινωνήστε με τους ειδικούς. Τώρα που ξέρετε τι θέλετε και το ποσό που προτίθεστε να διαθέσετε, είναι η στιγμή να μιλήσετε με τους ειδικούς. Μπορείτε να ζητήσετε συνάντηση με 3-4 εταιρείες (δωρεάν είναι συνήθως) και να συζητήσετε τις ιδέες σας. Έτσι θα ακούσετε προτάσεις και λύσεις για την ανακαίνιση του σπιτιού σας που ίσως δεν είχατε σκεφτεί. Θα ενημερωθείτε για τα κόστη των εργασιών αλλά και κατά πόσο είναι εφικτά τα σχέδιά σας.
 4. Αποφασίστε μόνοι σας. Έχετε πια όλα τα δεδομένα. Επιστρέψτε στο κανόνα 1 και καταλήξτε στις εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήθουν.
 5. Μείνετε πιστοί στο πλάνο σας! Όταν θα ξεκινήσουν οι εργασίες μη κάνετε σπασμωδικές παρεμβάσεις και αλλαγές χωρίς να προκύψει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Το πιο πιθανό είναι να αλλοιώσετε το αποτέλεσμα (αισθητικά, λειτουργικά ή ποιοτικά) και να εκτοξεύσετε το κόστος της ανακαίνισής σας.

Και λίγα λόγια για εμάς

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της κατασκευής και την ανακαίνιση σπιτιού σε όλες τις περιοχές της Αθήνας, για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Στην kataskevazein στόχος μας είναι να χτίζουμε μία σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας, που θα ξεκινάει από την απόλυτη διαφάνεια και συνεργασία. Κάθε σπίτι είναι διαφορετικό και ιδιαίτερο με τις δικές του μοναδικές απαιτήσεις, για αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για δωρεάν επίσκεψη, συμβουλές και εκτίμηση του έργου. Θα μπορέσουμε να σας εξηγήσουμε τον τρόπο που δουλεύουμε, όλα τα βήματα μέχρι την ολοκλήρωση της ανακαίνισης και να σας δώσουμε ιδέες για το νέο σας σπίτι!

ολική-ανακαίνιση-σπιτιού

Επιβλέπουμε την εξέλιξη του έργου καθημερινά και εγγυόμαστε: 

 • την άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε
 • τα εξειδικευμένα συνεργεία μας που καλύπτουν όλο το εύρος, ακόμη και των πιο απαιτητικών έργων
 • την ικανοποίηση των πελατών μας και το καλύτερο αποτέλεσμα
 • τις πιο συμφέρουσες τιμές
 • τη πιστή τήρηση του χρονοδιαγράμματος
 • ότι θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την ανακαίνιση του σπιτιού σας

Ανακαινίσεις ακινήτων (κατοικιών και επαγγελματικών χώρων) – Αναπαλαιώσεις και συντηρήσεις κτηρίων σε όλες τις περιοχές της Αθήνας

Kataskevazein

Η kataskevazein δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται στο χώρο της κατασκευής και της ανακαίνισης κατοικιών για πάνω από δυο  δεκαετίες.
Όλα αυτά τα χρόνια και έχοντας εκατοντάδες  ευχαριστημένους πελάτες προσεγγίζουμε κάθε έργο…

Διαβάστε περισσότερα…

Επικοινωνία

Γραφείο Αθήνα:
Φειδίου 5A, Ίλιον 13121

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6973277915, 2105716383

Email:
kataskevazein1@gmail.com

Γραφείο Καλαμάτα:
Θεμιστοκλέους 81, 24100